2105025190 6978519619 28ης Οκτωβρίου 67, Πετρούπολη, Αθήνα athanasios@leggas.gr
hero image
 
πορροφητικά Μανουάλια Καπνοσυλλέκτες
Τα απορροφητικά μανουάλια (καπνοσυλλέκτες) είναι ξυλόγλυπτα και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί έτσι ώστε αφενός να κάνουν σωστά την απαγωγή του καπνού, αφετέρου οι διαστάσεις τους να είναι οι μικρότερες δυνατές για να μην επηρεάζουν την εργονομία του χώρου του Ιερού Ναού. Χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το σχέδιο του άνω μέρους του απορροφητικού, τον αριθμό και το μέγεθος των ταψιών για τα κεριά όπως και εάν διαθέτουν θέσεις για λαμπάδες εσωτερικά, εξωτερικά ή και καθόλου αν κρίνετε ότι δεν είναι απαραίτητο.

Μπορείτε να δείτε και τα μοναδικά μικρά απορροφητικά μανουάλια που είναι ταυτόχρονα και παγκάρια, τα οποία αποτελούν λόγω διαστάσεων ιδανική λύση για εκκλησάκια, ναΐσκους και παρεκκλήσια.

Επίσης υπάρχει και μπορείτε να δείτε απορροφητικό μανουάλι αποκλειστικά και μόνο για λαμπάδες το οποίο είναι ιδανικό για προσκυνηματικους ναούς και μονές όπου στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι ήδη υπάρχουσες θέσεις για λαμπάδες δεν καλύπτουν τις ανάγκες.

Έκαστο απορροφητικό μανουάλι περιλαμβάνει το ηλεκτρικό μοτέρ (αθόρυβης λειτουργίας), τις σωληνώσεις μεταφοράς του καπνού και αυτόματους πυροσβεστήρες σε περίπτωση ανάγκης. Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας λίγα λόγια για τον χώρο που θα τοποθετηθεί και η εμπειρία μας σίγουρα θα σας βοηθήσει στην καλύτερη επιλογή.