2105025190 6978519619 28ης Οκτωβρίου 67, Πετρούπολη, Αθήνα athanasios@leggas.gr
 
 
αρέκλες κοσμικές - Πολυθρόνες
Ξυλόγλυπτη Δεσποτική Πολυθρόνα και ξυλόγλυπτες κοσμικές καρέκλες για τον Ιερό Ναό όπως και για τον χώρο του Ιερού. Η δεσποτική πολυθρόνα διατίθεται και με ψηλή πλάτη προσδίδοντας ακόμα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.
 
Όλες οι καρέκλες και πολυθρόνες κατασκευάζονται από οξιά Α΄ ποιότητας ενώ το κάθισμα μπορεί να είναι από βελούδο, ξύλο ή δερματίνη καλής ποιότητας. Ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες μπορούν να είναι μονές ,διπλές ,τριπλές κλπ.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας, δώστε μας τις διαστάσεις του χώρου και θα έχετε τον ακριβή αριθμό θέσεων για την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου σας.
 
τασίδια
Στασίδια ξυλόγλυπτα κοσμικά με ποικιλία σχεδίων. Κατασκευάζονται από φλαμούρι και οξιά. Συνοδεύονται από το βαθράκι τους και βέβαια με την δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων, αριθμού θέσεων και χρωμάτων ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε Ιερού Ναού.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας, δώστε μας τις διαστάσεις του χώρου και θα έχετε τον ακριβή αριθμό θέσεων για την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου σας.
 
ροσκυνητάρια
Προσκυνητάρια τοίχου μεγάλα.
Η κατασκευή τους γίνεται από φλαμούρι Σερβίας Α’ (μασίφ) είτε από M.D.F. αρίστης ποιότητας, αν ζητηθεί. Διατίθενται σε μικρό και μεγάλο μέγεθος το οποίο εξαρτάται συνήθως από το μέγεθος της εικόνας. Το μικρό μέγεθος με εικόνα 0,55Χ0,75 αλλά και το μεγάλο μέγεθος με εικόνα 0,60Χ0,90 μπορούν με την τοποθέτηση της παραγγελίας να κατασκευαστούν σε διαφορετικές διαστάσεις ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σας.
 
Προσκυνητάρια φορητά.
Η κατασκευή τους γίνεται από φλαμούρι Σερβίας Α’ (μασίφ) είτε από M.D.F. αρίστης ποιότητας, αν ζητηθεί. Διατίθενται σε μικρό και μεγάλο μέγεθος όπως επίσης σε διάτρητα και αδιάτρητα.
 
Προσκυνητάρια Περιφοράς Εικόνας
Η κατασκευή τους γίνεται είτε από φλαμούρι Σερβίας Α’ (μασίφ) είτε από M.D.F. αρίστης ποιότητας, στην προσπάθεια εξοικονόμησης βάρους για υποβοήθηση της περιφοράς. Δέχονται μετατροπή ανάλογα με το μέγεθος της εικόνας.
 
ιλόπτωχα
Ξυλόγλυπτο φιλόπτωχο κυτίο (ταμείο) σε δυο σχέδια: Διάτρητο, αδιάτρητο και χαρακτό. Ντουλάπι που διαθέτει  δυο κλειδαριές.
 
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σας.
Αθανάσιος Γ. Λέγγας - Εκκλησιαστικά Είδη και Ξυλόγλυπτα Αθήνα
 
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 67, Πετρούπολη / Αθήνα
Τηλέφωνο: 2105025190 Κινητό: 6978519619

Ξυλόγλυπτοι Άμβωνες, Ξυλόγλυπτα Αναλόγια, Απορροφητικά Μανουάλια, Ξυλόγλυπτες Βάσεις Ευαγγελίου, Γραφεία, Δεσποτικά - Παραθρόνια, Επιτάφιοι, Καρέκλες - Πολυθρόνες, Παγκάρια, Προσκυνητάρια, Στασίδια, Στήλες Αναλογίων, Συνθέσεις Επίπλων, Ξυλόγλυπτα Τέμπλα, Τραπέζια Μυστηρίων, Φιλόπτωχα, Διάφορες Ξυλόγλυπτες Κατασκευές, Ειδικές Κατασκευές