2105025190 6978519619 28ης Οκτωβρίου 67, Πετρούπολη, Αθήνα athanasios@leggas.gr
 
 
άσεις Ευαγγελίου
Βάσεις ευαγγελίου σε σχέδιο περιστέρι, ανοικτό βιβλίο, απλή βάση όπως και βάση για την Αγία Τράπεζα.
 
ραφεία
Τα ξυλόγλυπτα γραφεία διακρίνονται ανάλογα το σχέδιο και το είδος κατασκευής σε σκαλιστά, διάτρητα και χαρακτά. Η σχεδίαση και κατασκευή των ξυλόγλυπτων Γραφείων του Ιερού Ναού γίνεται πάντα σε συνεργασία με τον Εφημέριο του Ι.Ν. για την κάλυψη των αναγκών του Γραφείου όπως και για την σχεδίαση και κατασκευή βιβλιοθηκών κλπ.
 
Από την σελίδα Καρέκλες κοσμικές – Πολυθρόνες κάντε την επιλογή σας σε πολυθρόνες, καρέκλες και τραπεζάκια γραφείου και θα έχετε ένα ολοκληρωμένο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.
 
ραπέζια Μυστηρίων
Τα τραπέζια Τέλεσης Μυστηρίων διατίθενται σε μικρό και μεγάλο μέγεθος όπως επίσης και σε εξάγωνο σχέδιο. Δείτε το νέο και μοναδικό τραπέζι ιδανικό για υποβοήθηση στην τέλεση του μυστήριου της Βάπτισης του οποίου το άνω μέρος, από μαλακό υλικό, είναι επενδεδυμένο  με βελούδο.
 
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σας.
Αθανάσιος Γ. Λέγγας - Εκκλησιαστικά Είδη και Ξυλόγλυπτα Αθήνα
 
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 67, Πετρούπολη / Αθήνα
Τηλέφωνο: 2105025190 Κινητό: 6978519619

Ξυλόγλυπτοι Άμβωνες, Ξυλόγλυπτα Αναλόγια, Απορροφητικά Μανουάλια, Ξυλόγλυπτες Βάσεις Ευαγγελίου, Γραφεία, Δεσποτικά - Παραθρόνια, Επιτάφιοι, Καρέκλες - Πολυθρόνες, Παγκάρια, Προσκυνητάρια, Στασίδια, Στήλες Αναλογίων, Συνθέσεις Επίπλων, Ξυλόγλυπτα Τέμπλα, Τραπέζια Μυστηρίων, Φιλόπτωχα, Διάφορες Ξυλόγλυπτες Κατασκευές, Ειδικές Κατασκευές