2105025190 6978519619 28ης Οκτωβρίου 67, Πετρούπολη, Αθήνα athanasios@leggas.gr
 
 
πορροφητικά Μανουάλια
 
Τα απορροφητικά μανουάλια (καπνοσυλλέκτες) είναι ξυλόγλυπτα και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί έτσι ώστε αφενός να κάνουν σωστά την απαγωγή του καπνού, αφετέρου οι διαστάσεις τους να είναι οι μικρότερες δυνατές για να μην επηρεάζουν την εργονομία του χώρου του Ιερού Ναού. Χωρίζονται σε  κατηγορίες ανάλογα με το σχέδιο του άνω μέρους του απορροφητικού, τον αριθμό και το μέγεθος των ταψιών για τα κεριά όπως και εάν διαθέτουν θέσεις για λαμπάδες εσωτερικά, εξωτερικά ή και καθόλου αν κρίνετε ότι δεν είναι απαραίτητο.
 
Μπορείτε να δείτε και τα μοναδικά μικρά απορροφητικά μανουάλια που είναι ταυτόχρονα και παγκάρια, τα οποία αποτελούν λόγω διαστάσεων ιδανική λύση για εκκλησάκια, ναΐσκους και παρεκκλήσια.
 
Επίσης υπάρχει και μπορείτε να δείτε απορροφητικό μανουάλι αποκλειστικά και μόνο για λαμπάδες το οποίο είναι ιδανικό για προσκυνηματικους ναούς και μονές όπου στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι ήδη υπάρχουσες θέσεις για λαμπάδες δεν καλύπτουν τις ανάγκες.
 
Έκαστο απορροφητικό μανουάλι περιλαμβάνει το ηλεκτρικό μοτέρ (αθόρυβης λειτουργίας), τις σωληνώσεις μεταφοράς του καπνού και αυτόματους πυροσβεστήρες σε περίπτωση ανάγκης. Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας λίγα λόγια για τον χώρο που θα τοποθετηθεί και η εμπειρία μας σίγουρα θα σας βοηθήσει στην καλύτερη επιλογή.
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σας.
Αθανάσιος Γ. Λέγγας - Εκκλησιαστικά Είδη και Ξυλόγλυπτα Αθήνα
 
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 67, Πετρούπολη / Αθήνα
Τηλέφωνο: 2105025190 Κινητό: 6978519619

Ξυλόγλυπτοι Άμβωνες, Ξυλόγλυπτα Αναλόγια, Απορροφητικά Μανουάλια, Ξυλόγλυπτες Βάσεις Ευαγγελίου, Γραφεία, Δεσποτικά - Παραθρόνια, Επιτάφιοι, Καρέκλες - Πολυθρόνες, Παγκάρια, Προσκυνητάρια, Στασίδια, Στήλες Αναλογίων, Συνθέσεις Επίπλων, Ξυλόγλυπτα Τέμπλα, Τραπέζια Μυστηρίων, Φιλόπτωχα, Διάφορες Ξυλόγλυπτες Κατασκευές, Ειδικές Κατασκευές