2105025190 6978519619 28ης Οκτωβρίου 67, Πετρούπολη, Αθήνα athanasios@leggas.gr
 
 
μβωνες
Ο ξυλόγλυπτος άμβωνας μπορεί να κατασκευαστεί και να εγκατασταθεί, ανάλογα με τις ανάγκες και την διαρρύθμιση του Ιερού Ναού, ως κρεμαστός ξυλόγλυπτος άμβωνας και ως επιδαπέδιος ξυλόγλυπτος άμβωνας.
 
ναλόγια
Το ξυλόγλυπτο Αναλόγιο (ψαλτήρι)  διατίθεται σαν σύνολο που περιλαμβάνει τις θέσεις (στασίδια) των ψαλτών, την στήλη του αναλογίου και το βάθρο. Διατίθεται σε ένα μεγάλο συνδυασμό σχεδίων σε στασίδια και στήλες αναλογίου και με δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων, αριθμό θέσεων και χρωμάτων ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε Ιερού Ναού και σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα επιπλοδιακόσμηση να έχουμε ένα άριστο, αισθητικά, αποτέλεσμα. Από την σελίδα στήλες αναλογίου μπορείτε να επιλέξετε στήλη αναλογίου η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες και ταιριάζει αισθητικά με το αναλόγιο.
 
τήλες Αναλογίων
Ξυλόγλυπτες στήλες αναλογίων σε διάφορα σχέδια. Χωρίζονται σε τετράπλευρες και σε εξάγωνες στήλες όπως επίσης σε διάτρητες και αδιάτρητες. Επίσης έχουν την δυνατότητα να δεχθούν είτε δίπλευρες, είτε τετράπλευρες ανέμες. Ο κύριος κορμός έχει αποθηκευτικό χώρο με ανοιγόμενο πορτάκι. Δείτε επίσης τα νέα σχέδια που προορίζονται να καλύψουν λόγο σχεδιασμού και μικρότερων διαστάσεων ανάγκες ναΐσκων, παρεκκλησίων κλπ.
 
εσποτικά - Παραθρόνια
Δεσποτικοί (Αρχιερατικοί) Θρόνοι ξυλόγλυπτοι  που μπορεί να συνοδεύονται από ανάλογα επίσης ξυλόγλυπτα παραθρόνια.
 
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σας.
Αθανάσιος Γ. Λέγγας - Εκκλησιαστικά Είδη και Ξυλόγλυπτα Αθήνα
 
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 67, Πετρούπολη / Αθήνα
Τηλέφωνο: 2105025190 Κινητό: 6978519619
 
Ξυλόγλυπτοι Άμβωνες, Ξυλόγλυπτα Αναλόγια, Απορροφητικά Μανουάλια, Ξυλόγλυπτες Βάσεις Ευαγγελίου, Γραφεία, Δεσποτικά - Παραθρόνια, Επιτάφιοι, Καρέκλες - Πολυθρόνες, Παγκάρια, Προσκυνητάρια, Στασίδια, Στήλες Αναλογίων, Συνθέσεις Επίπλων, Ξυλόγλυπτα Τέμπλα, Τραπέζια Μυστηρίων, Φιλόπτωχα, Διάφορες Ξυλόγλυπτες Κατασκευές, Ειδικές Κατασκευές